Algemeen

Vastgoed ziet er de eerste jaren perfect uit, maar na verloop van tijd zal de uitstraling van het pand verminderen door weersinvloeden. Daar heeft Real Estate Restyling de oplossing voor! Interieur en exterieur van panden zien er door gebruik van deze speciale folies weer als nieuw uit. Real Estate Restyling biedt een alternatief voor het schilderen en spuiten van deuren, kozijnen en meer. Hiervoor maken wij gebruik van zelfklevende renovatie folies, façade film genoemd. Met deze folies kunt u eenvoudig uw vastgoed laten renoveren en restylen. De folies zijn een oplossing voor renovatie werkzaamheden waar verf geen optie is, of voor een hogere kosten zorgt. The total cost of ownership zullen drastisch dalen en het onderhoud wordt veel duurzamer. Terwijl onze gecertificeerde monteurs de folies vakkundig aanbrengen zorgen zij voor weinig tot geen overlast. U wordt niet gehinderd in de dagelijkse werkzaamheden door stof, geluid of zelfs gedeeltelijke ontruiming van ruimtes. Werknemers kunnen ongestoord doorwerken en klanten zullen geen hinder ondervinden van de renovaties. Onze zelfklevende renovatie folies zijn toepasbaar op bijna alle ondergronden. Met het grootste gemak renoveren wij geanodiseerd aluminium, panelen, kunststof, (gecoat) plaatstaal, trespa en meer soortgelijke materialen. De renoverende en zelfklevende folies zijn verkrijgbaar in 20 standaard kleuren en kunnen op aanvraag ook als colour match van RAL en Pantone (PMS) kleuren gemaakt worden. Daarnaast zijn de folies zowel in glans als mat leverbaar.

Voordelen

Bestemd tegen alle weersinvloeden
Snel droog, direct belastbaar
Gaat veel langer mee dan verf
Geen uitvaltijd of tijdelijke sluiting
Kostenbesparend
Lagere onderhoudskosten
Milieuvriendelijk
Zeer duurzaam

Real Estate Restyling biedt een (folie) oplossing die direct droog is en voor weinig tot geen overlast zorgt. De folies zijn ook te gebruiken bij lagere temperaturen (minimaal 0 ᵒC) en een hogere vochtigheidsgraad (regen en mist).

realestaterestyling-interieur

Interieur

Snel en eenvoudig wordt het gehele interieur van uw (bedrijfs)pand gerenoveerd. Met de luxe zelfklevende folies ziet uw receptie er weer als nieuw uit. Deuren, meubels, balies, liften, plafonds, keukens en wanden zijn voorbeelden van wat wij allemaal kunnen restylen.

realestaterestyling-exterieur

Exterieur

Na het aanbrengen van de façade folies ziet uw vastgoed er weer als nieuw uit. Met het grootste gemak renoveren wij geanodiseerd aluminium, panelen, kunststof, (gecoat) plaatstaal, trespa en meer soorten materialen. Na een restyling ziet uw pand er weer als nieuw uit!